Министърът на икономиката Богдан Богданов,  министърът на земеделието Кирил Вътев 

...
Министърът на икономиката Богдан Богданов,  министърът на земеделието Кирил Вътев 
Коментари Харесай

Новите министри честитиха рождения ден на Бойко Борисов

Министърът на стопанската система Богдан Богданов,  министърът на земеделието Кирил Вътев  и министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева поздравиха Бойко Борисов по случай рождения му ден.

„ За мен е наслаждение да Ви поздравя по случай Вашия празник и да Ви пожелая, от мое име и от името на целия екип на Министерство на стопанската система и промишлеността здраве, обич и доста шанс “, написа Богданов.

„ Освен персонален празник, рожденият ден е и мотив за равносметка, в който начертава стъпките си към нови върхове. Вие сте в най-хубавата и продуктивна възраст, когато концепциите се трансформират в действителност, а знанията дават своя плод “, написа пък Вътев.

„ Искрено имам вяра, че Вашите персонални качества ще способстват и отсега нататък за благоденствието и просперитета на Република България! “

Вселенският патриарх Вартоломей му е написал: „ Ваше Превъзходителство,

Разбирайки за Вашия рожден ден, желаеме да отправим сърдечните си благопожелания от името на Църквата-майка на Константинопол и от наше смирено име, че изтъкнат общественик и водач като Вас отпразнува още една година от живота си. С огромно наслаждение се причисляваме към отбелязването на този специфичен мотив и показваме нашите откровени пожелания за Вашето благоденствие, благополучие и непрекъснат триумф.

По време на мандата си като министър-председател на България и в качеството си на ръководител на ГЕРБ, Вие демонстрирате непоколебима отдаденост и ангажираност към публичната работа. Вашето далновидно водачество способства за стимулиране на градивна смяна, поощряване на растежа и отстояване на ползите на Вашата нация в съдействие с локални и задгранични сътрудници. “

Лидерът на ГЕРБ празнува 64-годишнина. Той получи поздравления и от сътрудниците си във властта Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР